Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. december 27., csütörtök

Születésnap

Éppen 484 napja, 14 órája és 6 perce indult a blogunk és ez jó alkalom, arra, hogy kicsit végignézzünk aza elmúlt idő történésein.
A blog rendszeres olvasói szembesülhettek, hogy ritkultak a bejegyzések, viszont Pink Bike hasa növekedni kezdett, vele együtt az én gondjaim is: ki fog etetni ennyi éhes szájat?
A végeredmény azonban reménykeltő, nem csak a kis Csokitündér sikerült tökéletesre, hanem kis Kannibál is bátran indulhat korosztályos szépségversenyeken.
Mi történt még velünk?
Számtalan váratlan és nem várt jó élmény, kaland ért bennünket, amelyekről készült képekkel terrabájtnyi adattárakat lehetne megtölteni. Azonban ezek blogba fonására nem jutott energiánk, ezek már örökre a későbbi személyes beszámolók tárgyává váltak. 
Az utóbbi hónapok meghatározó élményei azonban nem helyekhez, érdekességekhez, szenzációkhoz kapcsolódnak, hanem emberekhez. Rengeteg új embert ismertünk meg és sok új barátot szereztünk az elmúlt majdnem másfél évben. Ezekről pedig nehéz lenne egy blogban beszámolni, ezért ezt meg sem próbáljuk. Ezekről talán a később megjelenő könyvemben lehet majd olvasni, amelyet elő lehet rendelni a 4999 Ft elküldésével a következő bankszámlaszámra:
West Tupper
 36789244-64521811-7777777 OTP Bank






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése