Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 22., vasárnap

Az amerikai dunakavics

M&M's! Igen!!
Mikor született? 1941. Ha nem hiszed nézd meg a wikipédia vonatkozó oldalát!
Kezdetben katonai célokat szolgált a csoki, hiszen nem olvadt el és jól szállítható maradt, köszönhetően a kemény cukormáznak. A második világháború alatt kizárólag a hadseregnek gyártották.
Mr Mars és Mr Murrie, akiknek a nevét viseli a cukorka, hatalmas üzletet csináltak. Jelenleg több mint 100 országban árulják édességüket. Magyarországon is régóta ismert a földimogyoróval töltött tejcsokis drazsé és a feketecsokival töltött klasszikus változat. Buffaloi tartózkodásunk alatt volt szerencsém megkóstolni a mandulás tejcsokis, a pereccel töltött és a mogyoróvajas verziókat. Következő cél a kókuszos és a puffasztott rizses lesz! (Ha ide kattintassz megtekinthető az összes termék)
Ha meggazdagszom, akkor pedig mindenkinek viszek egy doboz saját fotómmal ellátott személyre szólóan gyártott M&M's drazsét.
Ja, akinek nem elég a 7-8 féle drazsé, ami a boltban kapható és épp New Yorkban jár, az mindenképpen menjen el ide (katints rám)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése