Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 13., péntek

Jancsi Bácsi

Átköltözni egy másik kontinensre, akár csak egy évre is, nem megy patrónusok nélkül. Megérkezésünk óta számtalan segítséget kaptunk sok embertől, akiknek rendkívül hálásak vagyunk.
Jancsi bácsi vívó leckét ad
Koltai Jancsi bácsi nyugdíjas vívóedző, korábbi távolugró bajnok, aki több mint 50 éve él Buffaloban és hosszú évek óta a CTP-s diákok egyik lelkes támogatója. Kinek hősugárzóval, kinek házi pálinkával segít átvészelni az itteni hideg teleket. Érkezésünk után a legnagyobb szükségünk matracokra volt, hogy ne kelljen a földön aludnunk, Jancsi bácsi kevesebb mint egy hét alatt ellátta a házat matracokkal, amiket a hátán hordott fel ide hozzánk. Kiskertjében termesztett zöldségekkel és a williamsville-i körtékkel  az őszi vitamin ellátásunk fő felelőse volt! 
Lányunk életének is meghatározó alakja lett, hiszen Jancsi bácsitól van "a Gólya", ami Cöcikénk kedvenc alvó állata. Jancsi bácsi töke is messze földről híres, előszeretettel mutogatja őket, a képen a kisebbik töke látható! 


Jancsi bácsi, Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából, kívánunk neked jó egészséget, vadászszerencsét és nagy tököket a következő évekre!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése