Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. október 11., kedd

Feladvány I.

Játékszabály:
A barkochba és a lexikonírás édes-gyermekeként megszületett egy játék, amelyet mi csak "szótárazósnak" szoktunk hívni. Ahogy a szülők kilétéből sejteni lehet, van valami amit ki kell találni és az általában egy senki által sem ismert szó, amelyet a lexikonból találomra választ ki az aktuális játékvezető. A többieknek a feladata, hogy definiálják a szót (amiről ugye fogalmuk sincs, hogy mit jelent) ezután a játékvezető felolvassa a definíciókat, közöttük az eredeti, lexikonban szereplőt is és a játékosoknak választaniuk kell, szerintük melyik az igazi! A játék ezerszer izgalmasabb, mint a játékszabály és teret ad a kreativitásnak, és mindenki csillogtathatja, hogy mennyire okos. Ezt a játékot inkább 25 fölött és ellenkező nemű egyedek hiányában szokták játszani.

A feladvány:
Jelen esetben nem egy szó, hanem egy kép! (Definíciókat megjegyzésbe várjuk) Tippeket pedig a szavazásnál lehet megtenni! Lehet többet is választani!
A helyes megfejtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!



1 megjegyzés:

  1. Energiazabáló szárítógép szitaszerű szűrőjéből kimert óvatossággal lehámozott pamutszöszök, melyek hasonló anyagú, szomszédék szennyesét is magába foglaló mennyiségű fehér, illetve - gyermekszájból negatív eredménnyel zárult ízlelési teszt után kiköpött rózsaszín gyurmával színezett - fekete zoknik szárítása után keletkezhettek. Szerintem :)

    VálaszTörlés