Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. február 10., péntek

Nils Holgersson Buffaloban

Avagy, vannak-e ludak itten? Bizony vannak ám! A kanadainak nevezett változat az egész kontinensen megtalálható és a Nagy Tavak vidékén szívese költ, így nemcsoda, hogy állandóan láb alatt vannak itt is Buffaloban.
A kikötői bejegyzésben látható videókon, gyermekünk élénk érdeklődésének köszönhetően, jól követhetőek ezek a butának tűnő állatok. Kanadai bringázásaink során a bicikli úton is lassítani kellett nehogy elgázoljuk a csorda valamelyik tagját. NADE
Munkahelyem parkolóját is ellepték a drágák, természetesen csapatostul, aminek az eredménye mérhetetlen mennyiségű, termetes lúdkaka.
Szomszédunk, Bud Spencer, már többször célzott rá, hogy nyárson vagy lúdpaprikásnak tudná elképzelni leginkább ezeket a gágogó teremtményeket. De mivel itt a városban nem vadásszák őket, ezét kétszer is meg kell gondolnunk, hogyan kapjuk el őket az éléskamra bővítése céljából. Tippeket kommentben várjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése