Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. december 20., kedd

Cleveland, ahogy mi láttuk

Akinek már unalmas a téma az vándoroljon másik blogra! Mi nagyon jól éreztük magunkat Clevelandben, szép város, jó program, jófej és vendégszerető emberek, szóval jó volt ott lenni, ha tehetjük majd megyünk máskor is. A város kivilágítva nagyon szép volt, képeink ezt nem adják ugyan vissza, de legalább próbálkoztunk.
Házigazdáink jóvoltából Cöcikénk palacsintázót nyithatott, természetesen rétest és forralt bort is árult az évszaknak megfelelően. Én pedig James Bond lehettem és mint "dubble O seven" széjjel löttem az orosz és dél amerikai maffiákat!
Amit azonban külön kiemelnék, hogy ettünk diós és mákos bejglit, kolbászt illetve kalácsot, ezek nem csempész áruk, hanem a Clevelandben ilyen is terem. finom volt, jó volt, szép volt, köszönjük!
Képek és videok itt!
Érdeklődőknek pedig előszeretettel ajánljuk Pignitzky Réka két filmjét: Inkubátor és Hazatérés: magyarnak lenni, 56, István a király, Amerikában született magyarok szemszögéből. Megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése