Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. december 11., vasárnap

egerek és emberek


A hó betemette a házat, az internet kapcsolat megszakadt, a vizet lajtos kocsin hozták, chipsen és müzlin éltünk az elmúlt napokban! a buffuloiak felszerelték a hókotrót a truckokra és megvásárolták a környék összes útszórósóját. Az előkészületek látványosak voltak, külvárosok parkolóiba négymennyiségű só és egyéb kellék lett felhalmozva, éjszakai ügyeletet is tartottak a Truckok vezetői, hogy szükség esetén azonnal megkezdhessék a mentést. Mindenki várta a meteorológusok által előre jelzett időszakot. Feszült csend volt szerte a városban.
Aztán?? Ennyi. Azaz egy kicsit esett.
Szóval, ők tévedtek, nekem pedig ugye igazam lett, mert esett vagy 5-10 centi hó. Ez nagyjából el is olvadt volna ha békén hagyják. Azonban ha egy puska meg van töltve, az el is fog sülni, szóval a havat azonnal sózni kezdték olyan erővel, hogy a sötétszürke aszfalt szerte a városban kivilágosodott, fekete autónk ugyanígy járt a felcsapódott sós létől. A hó most már csak nyomokban foltokban borítja be a zöldfelületeket.

Apropó természet. Mi lett az egérrel?
Azóta nem láttuk. Elköltözött, megijedt, megették a csótányok, nem tudjuk. A szavazás után azonban egyértelmű vagy szaporítani fogjuk, vagy békén hagyjuk esetleg kinyírjuk, de csak ha újra feltűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése