Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. december 1., csütörtök

Great Lakes Science Center, Cleveland

Csodák Palotája tunningolva amerikai módra. A megszokott izgalmas interaktív fizikai kísérletek mellett hatalmas hajó, NASA center, Polymer Fun játszóház és 3D mozi. A kis aprólékot nem érdekelte sem a holdkőzet sem az Apollo 3 Skylab űrkabinja de még az űrrepülőgép szimulátor sem kötötte le a figyelmét, a 3D mozival próbálkozni sem mertünk. Viszont talált a gyermek egy napelem szimulátort, ahol egy gomb megnyomása után egy lámpa világított. Na EZ lekötötte, egy villanykapcsoló! 
Nem volt meglepő, hogy a legtöbb időt a játszóházban töltöttük, ahol gyermekünk megismerkedett a kompjúterrel és próbált játszani idősebb fiúcskákkal, akik a polimer ágyútól elvakítva észre sem vették őt. Még 14 év és fordul majd a kocka, ha-ha-ha!
Apropó tudtátok, hogy Neil Armstrong Ohio-i volt, mint ahogy az első fekete amerikai űrhajós és az első amerikai aki az űrben járt?
Apropó, "Ohio is the birthplace of aviation", Ohio a repülés szülőhelye! Na ez a felirat minden Ohio-i rendszámon rajta van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése