Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. december 28., szerda

Mi volt a fa alatt?

Mondjuk fa pont nincs az idén és mindenki megkapta az ajándékát augusztusban egy hosszú amerikai út képében, de azért a kis Hógolyót meglepték az angyalok! A vendégségben kapott egy kis faragott bölényt: na ez dísztárgy ezzel nem játszhat. A cserkészeten kapott egy babát és egy pandát két boccsal, a vendégségben is kapott egy babát, a másikban pedig egy nagy medvét,  a templomban pedig egy királylánybábot. Szóval elég fiatalon népes háztartásról kell gondoskodnia, így úgy döntöttünk ehhez szükséges kelléket kap a drága.
A készlet minden kicsi mama álma, tele hasznos dolgokkal, amivel lehet utánozni anyát. Tőlünk csak szépet és jót láthatott, de mégis a saját feje után megy. Babaágyat mackóval, vagy anélkül tolja keresztül a lakáson oda-vissza, általában kiabálva. Az etető széket vagy a nyakába teszi vagy a bútorokra. Amikor ez sikerül és nem esik le az ormótlan eszköz, akkor pedig röhögcsélni kezd büszkén, hogy milyen ügyes.  A babakocsival pedig nekihajt asztalnak, falnak, anyának (ilyenkor természetesen kivesszük és biztonságba helyezzük a babát a kocsiból). Úgy néz ki az autóversenyzés biztosan érdekli. Ezt bizonyítja az is, hogy a játszótéren mindig a kormányokkal játszik.Esetleg miniszterelnök akar lenni? Juj, csak óvatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése