Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 28., szombat

American Hero

Chuck Norris? Ugyan már, mit csinált azon kívül, hogy az egyik republikánus elnökjelöltet támogatja.
Az új hősünk a hétköznapok világából jön: egy anya. Egy kölkeiért harcoló igazi harcos anya.
Nem akarom a feszült érdeklődést letörni, ezért a lényegre térek. A minap szokásos utamon jártam a szemek és az injekciók mosolygós világában, miközben az otthonomban dráma zajlott: A szomszéd kis Bambino, beült a fürdőszobánkba, hogy a Buffalo News-t lapozgassa. Minden rendben is volt, a vezércikk, a tárcák,a sportrovat ám amikor ki akart jönni a helységből, akkor az nem ment. Ugyanis az amerikai mosdóajtók egy kis kallantyú segítségével zárhatóak. Na ő gyanútlanul bezárta. Mivel az olajozás az utóbbi évtizedekben hiányzott a mi kallantyúnk életrajzából, szegény hiába mozgatta-forgatta, nem nyílt ki. A gyermeksírás kiváló anyai hívószó, rögtön kettő is ott termett, mint ahogy tündérek szoktak mesebeli királyfi sípjára. Az ajtóhoz kulcsot azonban nem találtak a tündérek, a kislánynak pedig egyre keservesebben potyogtak a könnyei. Égig érő bojtorján sem nőtt a fürdőszoba ablak elé, így azon keresztül sem lehetett kiszabadítani a királylányt a várbörtön fogságából.
Sárkány ugyan nem volt a közelben, de arra várni, hogy a hercegek szén-szín paripákon ideérjenek nem érdemes, mert a királylánykönny sokkal értékesebb dolog annál.
Szóval az én Lindám, pár jól irányzott rúgassál elvette a varázserőt a zártól, így a kis királylány boldogan ölelhette magához édesanyját.
Hipp-Hipp Hurrá a hősnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése