Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 3., kedd

Hierarchia


Milyen is autópályán vezetni?
Beülünk az átlagnál sokkal kisebb -de annál sportosabb :)- autónkba és pillanatok alatt az autópályán vagyunk. Nagyon kell figyelni, mert az indexet ki tudja miért, de nem használják, így bármikor készen állunk, hogy bevágnak elénk.
Próbálunk asszimilálódni a többi autóhoz. Aki szeret vezetni, tudja milyen jó érzés repeszteni az úton. Hát itt nem nagyon lehet, mert max. 55-65 mph (90-115km/h) a sebességhatár. Persze mindenki 10 de inkább 20 mérfölddel gyorsabban megy.
Próbáljuk nem túl lépni a speed limitet, mert rettegünk a hatalmas bírságtól. Node ha túl lassan -sebességhatárnak megfelelően- megyünk, akkor meg gyanússá válhatunk és ezért állít meg a rendőr.
Miután döntöttünk valamilyen vezetési stílus mellett, és szépen haladunk a cél felé, egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy a bal oldalunkon egy kamion tép mellettünk és 10 mp múlva már le is hagyott minket! "Milyen őrült ez!"
Aztán a következő percben jön a hatalmas tartálykocsi és az elhúz mellettünk. De ha a belső sávban megyünk, jobbról is simán megelőznek.
Az ötödik kamion után már tudjuk, mire számíthatunk és kapaszkodunk a kormányba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése