Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 21., szombat

Mit esznek a magyarok?

Jancsi bácsi visszatért!
Nem jött ám üres kézzel: hozott egy szánkót a gyerekeknek, hogy ne csak nézzék a havat, hanem élvezzék is a telet.
Na de, mit hozott még?
PÁLINKÁT! házi főzésű birsalmát, barackot, körte-birsalmát, és egy vegyes gyümölcsöt. Nem mindegyikre emlékszem kristálytisztán, de finom volt az összes.
Na de mi volt még a tarisznyában?
SONKA, hároméves szárított prosciutto és frissen füstölt kolbász és szalonna!
Hamar vágtunk hagymát, kenyeret és olyan vasárnapi ebédben volt részünk, ami az otthoni disznóvágások hangulatát idézte és jót tett a magyar gyomrunknak!


 Búcsúzáskor Jancsi bácsi még egy bébi sonkát a kezembe nyomott, na ebből Andi extra finom bablevest készített! Najó, nem titkolom el, hogy a vadászzsákmányból is kaptunk egy kis őz combot, abból is kerítünk a napokban valami finomságot!
Megjegyzem, hogy a héten paprikás csirkét is ettünk, szóval igazi Magyar Hetet tartottunk Buffaloban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése