Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. január 14., szombat

Hójelentés

Csütörtök éjféltől kezdődően 6 inch hó esett Buffalora, és a nagyon erős keleti szél miatt a lehullott hó csak kavargott házról házra, autóról-autóra, igazi hó-dünéket alakítva ki. A Tupper ház lakói vésztanácsot tartottak és a hólapát vásárlás mellett döntöttek, ellenszavazat nélkül. Sorsot vetettünk, hogy ki menjen el a boltba megvenni a túléléshez nélkülözhetetlen eszközt.
Mi húztuk a rövidebbet: meleg rongyokba tekertük tagjainkat, elbúcsúztunk gyermekünktől, és elindultunk a délelőtti mínusz 7 fokban átkelni a szomszédos Virgina Street-en, hogy eljussunk az üzletbe.
Az eredmény azonban kárpótolt minket a fáradalmakért. Az új szerszámmal alig több mint fél óra alatt kiástam a kocsit és rendbe tettem a kocsibejárót. Nem engedhettük, hogy a hó elzárjon minket a külvilágtól, hiszen már vártak máshol, mint megélhetési hólapátolót. A buffaloi paparazzik ide is követtek és elcsíptek egy intim pillanatot köztem és a hólapát között.
A hóesés óta ismerőseink "Welcome to real Buffalo! Üdvözlünk az igazi Buffaloban!" köszöntéssel üdvözölnek bennünket!

1 megjegyzés: