Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2011. november 13., vasárnap

Lakásunk

Itt élünk.
A ház alapvetően fából épült. A szakemberek szerint a deszka falak között újságpapír alkotja a szigetelést. Ez jó, bár Mezopotámiában már Krisztus előtt 3 ezer évvel is használtak téglát, ami azért sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb energetikai szempontból.
Kint nemrég festettünk.
Bent a  falon a kávé szint még az előző lakók kenték fel. Reggelente a csészébe persze sötétebben szeretjük, a falon meg talán kicsit világosabban, de már egész megszoktuk, szinte fel sem tűnik. De beszéljenek a képek!
A Két nappali (igazából az egyik ebédlő lenne):

A konyha és a kamra:


A hálószobák és a dolgozó. Mindenkit megnyugtatnék, hogy a képek régebben készültek, így a gyerek matracánál már van falvédő, biztos nem fázik meg a kis pötty.
Ja, és mi is rétegesen öltözködünk.




A dekoráción folyamatosan dolgozunk, de jelenleg spártai egyszerűséggel éljük hétköznapjainkat.
Küldjetek pénzt, éhezünk!


Még egy kép a pincéről az első vagy második csatorna dugulás után. Háttérben a fűtési rendszerünk kazánjai. A rendszer leginkább a hajszárítóhoz hasonlítható. A födém szintén deszka, a ház alapja jól láthatóan kőből van. A ház állítólag 100 éves is van, de erre azért nem esküdnék meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése