Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. augusztus 8., szerda

2012.08.03

középen Babóca a katicalány :)
Pár napja Csokitündér is belépett a kétéves nagylányok táborába!
Már jó régen kitaláltuk neki az ajándékot, hisz egészen Magyarországról hoztam nyári látogatásomkor.
Kedvenc mesekönyve közé tartozik a már sokak által ismert Bogyó és Babóca, de a Boribont is nagyon kedveli.
Sőt, Boribon szerves részét képezte a felkészülésnek, hisz az előző napokban az ő 3. születésnapjáról olvastunk, így életkorának számát tekintve sem érte váratlanul a torta  és a gyertyaelfújás. (Köszi "Maki":))
Szóval ajándékötlettel a zsebünkben, minden vásárlási kapkodás nélkül vártuk a nagy napot.
Ámde a születésnapot megelőző nap betértem - a kevésbé jól szituált népek boltjába, ahol minden használt, de általában jó minőségűek és nagyon olcsók - a Thrift Store-ba és nem tudtam a szememet csukva tartani és alaposabb állapotfelmérés után otthagyni más gyerekek martalékául a szülinapi csomag újabb darabját! :)
Mivel nagyon közel van hozzánk ez a bolt, nem volt sok időm gondolkodni, hogy hogy is fogom ezt a  8 dolláros gyöngyszemet a ház urának úgy felvezetni, hogy ő is egyből azt érezze amit az anyai szív, amikor nem tudja otthagyni a játékot, de a GYERMEKÉRT MINDENT hozzáállás sok bátorságot adott!!! :)
Neki 10 percig  tartott míg végre sikerült kiráncigálnia az új családtagot picinyke autónkból, de nem titkolom nekem is szükségem volt időre, hogy a játék beszuszakolása után pocakom és én is beférjünk a kormány és az előrehajtott üléstámla közé, úgy hogy a KRESZ szabályainak megfelelően hazavezessem az autót.
Gondoltam majd félrevonulunk Csokitündérrel, hogy kitakarítsuk azt, és ne zavarjuk az újabb diploma megszerzéséért teperő férjet/apát a tanulásban, de mikor látom, hogy minden tudományt félredobva odaül mellénk és lelkesen tisztítja a koszt a játékról, minden izgalmam elszállt a könyvelést illetően!
De hogy miről is van szó? Ez egy babakonyha, csappal, sütővel, mosogatógéppel, szekrénnyel, víztárolóval, asztallal meg amit még ki tudunk belőle hozni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése