Magamról

Egy Kelet-Európai pszichológus kalandjai, aki feleségével és kislányával átrepülte az óceánt, hogy megismerjen egy másik kultúrát.

2012. augusztus 1., szerda

Felkészülés a kistestvérre

Húú de rég elkezdtem írni ezt a blogot (több hónapja), szóval némi adat pontosítás után befejezem és közzé is teszem.
Ittlétünk alatt megismerkedtem egy amerikai anyukával, akinek nem mellesleg magyar a nagymamája - dehát kinek nem ? :)
Mivel ő egyike azon anyukáknak akik az amerikai szokást felrúgva nem ment vissza 6 hét után dolgozni, hanem otthon nevelgeti 23 hónapos Charley fiúkat, így nagyjából hetente szoktunk találkozni, amit Csokitündér és Charley is nagyon élvez és az én kopott angolomat is csiszolgatja!
Sok közös játék után, kétszer is ellátogattunk közösen az állatkertbe, ami nagyon izgalmas volt, de egyértelműen szebb a budapesti állatkert!!!

Pár hónapja megszületett kislányuk Elizabeth Anne!
Három hét után meglátogattuk őket! Csokitündéren látni lehetett az izgatottságot, hogy egy igazi pici babát foghat és simogathat meg! Viszont a döbbenet is megjelent az arcán, mikor Libby szopizott, de hamar elfogadta a történteket és azóta teljesen természetesnek veszi. Persze azért még nem teljesen tiszta neki, hogy apa cicijébe nincsen tej! :o)

Azóta már néha ő is szoptatja a babáját vagy beszél a dologról, és nagyon büszke rá, mikor mondja, hogy ő is szopizott, mikor pici baba volt!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése